Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast och bunden

Du känner dig fast och bunden till nåt
du vet inte varför
men du vill vara fri
kunna göra vad du vill
följa drömmen som lockar
kväva elden som brinner

men det är du själv som bundit fast dig
till tryggheten, ansvaret och ett säkert liv

för att vara fri måste man offra
kasta bort det som tynger
fast det skär, svider och krossar
stå på egna ben i mörkret
bara hoppas att man valt rätt
tills man ser nåt ljus nånstans

för att följa en dröm måste man släppa andra drömmar
för stunden eller för alltid

ingen kan få allt och vissa får inget
alla kan försöka, men det är bara vissa som lyckas

(och det gör ont att se dig så där...)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-10 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca