Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är alltid tyst

Du är alltid tyst, det går dagar, veckor, nästan månader
du hör av dig ibland
plötsligt blir du tyst igen
jag undrar och blir sårad

tills du plötsligt hör av dig och vill umgås
jag försöker vara kall, men jag är för varm
jag blir lite blyg men du är alltid dig själv
jag får alltid skratta när jag är med dig

du kanske döljer något, en del av ditt liv
jag kanske är ledsen, vi umgås så sällan
jag tycker verkligen om dig
jag önskar verkligen du förstod det

kommer du tillslut inte höra av dig?
flyttar du härifrån utan att säga hej då?
när försvinner du?

jag vill berätta vad du betyder för mig
men då kanske du springer bort
(som förra gången)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-09 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh igenkännbart och jättebra!
2019-07-09

    ej medlem längre
träffande och fint ordat!
2019-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca