Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du gick hem

Du irriterar mig
det kliar i mina fingrar
jag vill fixa, jag vill hjälpa
men ibland säger du något som visar på att det är jag som är dum

Jag masserar dig inte för att vara en snäll kompis
jag tycker om att känna din ryggs hud mot mina fingertoppar
jag gillar när du stönar och får en ryckning av njutning
när du gick hem la jag mig på soffan och onanerade där vi nyss satt

Du skulle kunna vara en man
i mina dagdrömmar tar du kommandot, knullar mig så jag skriker ditt namn
men du är som en liten pojke

I verkligheten ropar du på mig för att visa en video som är cringe
jag går ifrån matlagningen och kollar på den, också skrattar vi tillsammans
vad är kärlek?




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-28 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca