Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner inte

Du ser mig
du hör mig

men du känner inte mig
jag vill så gärna att du känner mig

går in i mig
så jag kan omge dig
men varje gång stänger du dörren

jag har försökt smugit in
bankat mig in
låtsats att jag inte vill in

du förstår ändå inte
du känner inte
snart försvinner jag




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-11 12:26



Bookmark and Share


  PinkFlamingoWhite
Härlig dikt =)
2019-10-29

    ej medlem längre

Kan hända han försvinner så
småningom men Du finns ju
kvar. Det är ju inte så illa :)

Fint skrivet om livets val.




2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca