Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans aura av stillsamhet

Jag blev överraskad när han ville gå hemåt med mig
men blev besviken när han tackade blygt nej till att följa med in

Hans aura av stillsamhet drar oss till sig
men jag förvånas inte av att han är en idrottsmänniska

Hans brösthår syns nedanför halsen
vilket får mig att undra vart det börjar och slutar

Hans händer är grova
ändå använder han dem varsamt

Hon sa att det är synd om han inte är med en av oss
en sådan fin kille borde vara med en bra tjej

Men han är svår hur trevlig han än är
han vänder alltid blicken åt ett annat håll
men retas alltid med glimten i ögat




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-10 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca