Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din nacke

När jag var borta hörde du av dig
sedan fortsatte vi höra av oss när jag var tillbaka
jag tog mod och frågade om du ville komma hem till mig
men du gav en ursäkt och tackade nej

Jag ser din nacke framför mig nästan varje dag
ditt rakade svarta hår går som en våg upp mot huvudet
ibland är det nära att jag smeker dig där

Vi sliter tillsammans medan vi skrattar så tårarna nästan rinner
du har inte ett vackert leende men dina mörka ögon får mig knäsvag
ibland funderar jag på hur det skulle kännas att bli omfamnad av dina håriga armar

Jag undrar vad du tänker, om du känner lika som mig
ibland kommer du tätt intill mig som för att testa vad som kan hända
jag står stilla, tittar dig i ögonen, du andas in, backar och vänder dig om
ingen hinner märka något förutom vi

En gång märkte någon och undrade varför det inte är vi två
vi kollade varandra i ögonen och log men gav inget riktigt svar
jag tror att jag kan svara för oss båda
jag är för självständig och du är för feg

(och jag önskar du aldrig hade hört av dig från början, speciellt nu när du inte längre hör av dig alls)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 142 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-04 15:18



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Du är otroligt bra på att uttrycka allt det känslonära som jag och säkert väldigt många fler människor kan uppleva i vardagens sociala spel.
Tack!
2021-03-16

  aol
Bra tänkvärt så nära och så berörande skrivet.
2021-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca