Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting sagt

-

Om kärleken finns ingenting mer att säga

 

allt är redan sagt

 

alla besjunger den

 

till och med bäcken - skyndande ner för kullarna –

besjunger den

 

febriga näckrosor väntande

 

---

 

I dina ögon ser jag din kärlek

jag tänker - inga ord i världen finns för den




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-10 18:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra beskrivet!
2013-01-11

  Blåbärskaj
Men poeten saknade inte ord att beskriva det ändå
2013-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter