Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKÅLskålSKÅL

Blicken är ännu klar nog för ljuset
må denna hjälpa till, förbättra ruset
Runda till våra fötter och sinnen
I morgon är allt borta, inga minnen

Den må bränna hals och tunga
vi dricker inte längre som unga
Men vårt bästa skall vi allt göra
Se upp där nere, ännu kan du höra

Ett glas i var hand, nu är vi klara
Jajjamänsan fattas bara
Skål skål skål

(EFTER ATT DRYCKEN FÖRTÄRTS)

Det var som fasen kan någon hjälpa
mig hem, spriten vill mig stjälpa
det kvittar jag somnar i skogen
Det går lika bra, som på krogen

Godnatt




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-11 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP