Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindEN

Vinden smeker lind och fur
Kittlar alla våra sinnen
väcker många minnen
Sommaren hyllas av vår natur

Den krusar sommarvatten
svalkar dig också i solen
rycker lekfullt i kjolen
om knuten väntar natten

Den prövar slitet och segt
sätter det snarast på spel
om det ej orkar, inget fel
en del av livet, inget fegt

Bringar hopp om ljuset
Det är dags ta oss tid
att andas djupt, finna frid
omslutas av lyckoruset

omslutas av lyckoruset...




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-11 21:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar denna!
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP