Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man fryser i sitt hjärta & då är det


Att Frysa

Man kan frysa under den Italienska solen

om hjärtat är frostskadat & känna sig varm

i den Sibiriska tundran om det omvända sker




Fri vers av Federico Romano
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-12 10:33



Bookmark and Share


  Angel of love
Absolut, hjärtat styr!!
2013-01-13

  SatansSon VIP
Gick i t-shirt i Palermo och dan efter snöade det i bologna nyår 1979.
2013-01-12

    ej medlem längre
bra! gillar..
2013-01-12

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2013-01-12

    ej medlem längre
Just så kan det vara ...


2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano