Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrund.

Vitnande knogar, värkande händer! Panik i ögonen, fattar inte vad som händer! Inget j...a fokus, en sak i sänder, vidriga interna bränder!

Rädd för att släppa taget, att falla ner i avgrunden! Inte för fallet i sig, utan för vad som möter mig vid kollisionsstunden!

Skelettlika stinkande hågkomster, röriga trauman och orätter... Försenade jubileumsblomster, haltande herrgårman och sömnlösa nätter?

Gott om tid att tänka under raset, ser min såriga hand! Möter blicken från aset, fingrar släpper greppet om avgrundens rand!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-12 12:20



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Din text "rusar" ut genom skärmen och landar på mina kinder.

Frustration. Skräckslagenhet.

Hur släcka bränderna?

Tänker jag och lämnar frågan hängandes i luften..utan krav på svar.

Mycket bra.
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard