Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag följer dig

Jag följer dig

Idag

Imorgon

Du kan mina tankar

Du kan mina drömmar

Du kan läsa av mitt kroppsspråk

Du kan dofta till dig mina känslor

Jag följer dig

Du följer mig

Hand i hand

Mot våra mål

Att känna svettig hand i sitt

Att krama om ännu hårdare

Att njuta av att våga

Av att njuta då den andre njuter


Att glädjas åt varandras

Framgångar

Att tävla i endast hur många gånger vi skall ge leende på läppar

Att tävla i att göra gott

Att krama om

Varandra och världen…

Jag följer dig

jag skrattar med Dig




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-12 15:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du kan konsten att skriva med värme så att det känns!
2013-01-12

    ej medlem längre
underbar och vacker!
2013-01-12

  Lars Hedlin
oj vad säger man mer än wow..värme inom och leende på läpparna ;)
2013-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino