Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvete

Det är kul att leka och att smeka med ögonen och ord.

Det är bra att drömma sig bort ibland

Det är bra med små hemliga möten i ens fantasy

Det är bra att leva varje dag som om det vore sista och ändå ha

Rent samvete.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-13 12:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett vackert ansikte till vackra kloka ord.
2013-01-13

  Lars Hedlin
Gott och friskt..bra Gillas! ;)
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino