Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemlängtan


bär på hemlängtan,

nu mer brinner alla ljus för mig

de vackra tulpanerna jag köpte

utslagna
röda vackra

blommande för dig

resterna av vårt gemensamma
avspeglas
i morgonljusets skifte till dag

ensamhet tillhör mitt blod
i skogen
på älven
på fjället

men här
i främmande land

i storstadens myller

ensamheten
främmande och svårbegriplig

resterna av vårt
gemensamma brinner ut
med ljusen

längtar hem

längtar efter mig själv












Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP