Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och djävulen

jag kysste en flicka med blått hår och snett leende
inspirerad jag blev till flicka med blått hår och snett leende
sen svart igen

jag dansade tätt intill varg lunga
så unga och jag grät efter
för det var inte på riktigt

jag skrev ett brev om natten till någon jag aldrig mött
om det röda och ordet nättras
stavelser om att gå i flock

jag flyttade hem och hem igen
fast aldrig det blev vackert
för hem är borta nu

jag målade väggar utan lov
fast lovord jag fick och blick
främlings tunnel främlings spegel

jag föll in i andras luftrum
bad om ursäkt för att vara fel
fattigare och efter kärlekens närvaro

jag valde att sova ingenting
för att allt är här
jag ser


jag värnade aldrig om mig själv
mer är tärningen

du och djävulen

men jag har nya fredagar
och nya året röksignalerar

letar mig, låt det

självdö





Fri vers av HildaLa
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 00:19



Bookmark and Share


  desert star
snyggt flow, du är som en spirande blomma!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

HildaLa