Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig bara

håll huvudet här
handflator hjärna ta emot
drapera ditt mod
omhulda hydra
låt mig äta kaka större
gräva högt
men låt din is alltid ha en vak

och

rör mig bara
släpa svart hål bak
trä tråd genom lösa delar
vill ju vara under skinn
med i varje medie

och

om din hals
käftar mot min tunga
krampar kakofoni
jag svälja släket
jag är kaskelot

och

låt oss bara sjunga
leka som andra, love
alltid längta bort
se i kors över atlas

jagad du
vi kan bottna här
nummen du

någonstans förnim
håll mig kär




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 386 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-19 01:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så underbart bra skrivet, befriande skönt
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

HildaLa