Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvelvindsgatan

hörde att min bror ska bo på Virvelvindsgatan
han och kärleken bland möblemang

jag klappar tyger om mig själv

tänker på alla hem

vi alla går igenom

innan golven brister

innan vi blir klara i huvud

innan vita lister blir till skelett

det är jord där under berättelserna
kamperna, kroppshyddorna
och lampornas utbyte

alla dessa under
över, våra tassande kliv


och jag packar väskor
i hopp om egen rustning

snälla rusa inte
det som händer nu
nu
nu
och nu
nu och nu

nu

det är någon form av liv


vi kan vara barn

händer i luften

iklädda rustningar

eller om du vill,
handavtryck på fönsterglas

jag har lokaliserat vindsluckan nu

om det aldrig blir bättre kan vi gömma oss



låtsas att vi bor på Virvelsvindsgatan
med kärleken och filtar

hör, någon sjunger i slowmotion




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-10 00:03



Bookmark and Share


    dreamoflife
Det är bara att låtsas!
2013-02-17

    ej medlem längre
barnen"! älskar den här.. . tänker på Var kommer banrne in, med Hansson de wolfe united...
fan. schysst // F
2013-02-10

  cilax VIP
vad bra
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

HildaLa