Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cindy och hundra hundra diamanter

vi kan kalla henne Cindy
hon skulle kunna vara in the sky
en krater och diamanter
ö v e r a l l t
all the time
du skulle kunna bedåra henne
om nu sådana ord finns
bedåra henne
å rara
och nåde dig om du syna stickelhåren
släpper lös minkarna
klöser ring kring hennes pupills perfektion
hon opererar världen Cindy
tear it down
hon ser genom kalejdoskop Cindy
pärlor där paketeras
skickas ut
frälser friserar bandagerar

ljusbrytande kropp hon
uppfattar handfattningar
Cindy prisma
runt krökarna människor möta döden
alla behöva smälta
vi är varandras möjligheter
i vart synfält bor hundra hundra hundra öden
hör på vad han hon heter
dega, dra bort reva
av av av
hårda stenar kan vara falska
art
iku
lera

jag vill inte leva

fast Cindy säger att jag törs

det sitter en flicka i mitt bröst
skräddarställning
och
hon säger att du törs

vi kan kalla henne Cindy
hon operar världen genom ett kalejdoskop
i hennes ögon fräser drakar
hennes mun satan gapar
och
hon räknar mina fingrar

om morgonen de alla tio vaknar
säger att jag må vara född i fryst tid
men att jag kan väckas
vakna
och vaka

titta, viktiga fönster
viktiga forsar
viktiga knän där i tåg vagn fem sju
gropar till vila

vi kan kalla henne Cindy
hon sa

att jag är fullständig

och du
vi behöver
samlas




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-30 16:45



Bookmark and Share


  madinsane
"det sitter en flicka i mitt bröst
skräddarställning
och
hon säger att du törs"

är bara en liten del av allt som får mig att brusa och hoppa och vilja skrika i denna. totalt förvirrande, fantastisk och fan så bra.
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

HildaLa