Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som fastnade i dörren

krigsmålning kring klitoris kvarlevd krysantemum
munnen smakar på någons något
jag vet inte vem det är,
kroppen
våren doftar något
trots att den inte är här,
säger dom
skrålar tills släptåg loss
fattaru fattaru jag vill enkelt bli hjälpt
ihågkommen som en varm ingen ingen någonsin släckt
över komma
och koma,
av sluta


det är mörkt fast morgon knackar
försöker samla syn
brev i öppning singlar ned på andrahandsgolvet

och han doftar annorlunda,
kroppen




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 345 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HildaLa