Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra meningar

jag ser ned på fyravåningshusen

blir aldrig klar med dig

har fyra magar

och ser inte hoppet framför mig




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-17 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HildaLa