Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Membran

vid världens ände
under fotsulorna jag känner beröring
kittling av tids ålder och

hårtoppar pekar ned
jag andas manisk
avdunstar

mellan kött rött
finns där prövande
tendenser och

vi behöver bli närmre
skava mot streta mindre
se ansiktet som om eget

samman fatta

stiga över
instruktion levitation
världen somna om

lossa

en känsla som kallas
tredska
snuddas av vrakdelar

ler åt hänsovna satar

kastar upp
sprudla hänsyn lös
lejonhjärta
lejon, mitt hjärta
lejons hjärtan
de
fort lever

vid världens ände
under fotsulorna jag känner beröring
kittling av tids ålder och

dina klor mot skyddsfilmen runt om

tack




Fri vers (Fri form) av HildaLa
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-10 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HildaLa