Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medel...

Något för att dämpa livet, bedövningsmedel!

••

Något för att göra livet sötare, sötningsmedel!

••

Något för att hjälpa mig, botemedel!

••

Något för att det skall gå lättare, glidmedel!

••

Något för att slippa stå still, drivmedel!

••

Något för att få bättre betyg, medel!

••

Något för att det skall bli min tid, medeltid...

••

Medel som helgar målen?




Fri vers av deNeergaard
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard