Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arga tanten

Om du gör så igen mot någon jag älskar så kommer jag att kasta dig till hungriga lejon
Du kommer att känna dig hjälplös och liten så som du försöker
Göra alla omkring Dig!
Din egen rädsla och osäkerhet
Gör dig till en elak hjärtlös
Figur
Tänk så mycket bättre hade alla mått om du tog några roliga piller.
Eller kanske en drink
Slappnade av och skojade till.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-14 20:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra insikt i de orden..Applåd till dig min vän! :)
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino