Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lennart




När jag då lagade mat
var jag ensam och
hade öppen lantbruksbygd
utanför mitt fönster.
När jag nu lagar mat
har jag roslagen i mitt synfält
och jag behöver inte äta ensam


När jag då bäddade min säng
såg jag ut över böljande äng
och sov i ensamhet.
När jag nu skakar lakan
sker det på verandan i roslagsnatur
och jag har sovit gott i sällskap

Dammet jag jagar är lika dammigt som förr
tvätten lika smutsig som förr
disken lika tråkig som då
skurhinken lika trist som förr
men......

Jag delar allt med någon på nytt
en ynnest att åter få älska
Varje ny dag är en gåva
som jag får dela med Dig
och jag hoppas åren blir många!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-15 15:56



Bookmark and Share


    jaybird
Jordnära. Löftesrik. Erfaren. Glädjande.
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP