Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge överlever man vardagens prövningar?


Lungor andas stress

Utandning är omöjligt



Kvävs av min vardag




Bunden vers (Haiku) av frozen_yoghurt
Läst 540 gånger
Publicerad 2006-02-19 18:19



Bookmark and Share


  Josi
Bra Haiku!
2006-02-22

  sorgsen
Igenkännligt skrivet om trycket på lungorna vi får av våra liv.
Ta den plats du behöver för att andas
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt