Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solid solidaritet efterlyses


Lustiga vindar draga
genom mediabergens svada
Fejkade sensationer behaga
publiken i svearikets lada

Snart lever vi i den tron
att politik är enbart val
Vi missar att gå över bron
som innebär samvetskval

Att var och en ansvar har
följa logiska oskrivna lagar
Dela med sig till alla och envar
och mätta oskyldigas magar

För egen del aning hungrig gå
se leenden på allmänna gatan
Genom det mycket bättre må
hejdande egoismens satan




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-15 17:49



Bookmark and Share


  Sunlight
bra skrivet
kan inte annat än hålla med

2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST