Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tolkning, också denna blir en annan än det var tänkt


Fri att tiga ofri att tala 2

Isbjörnen simmar mot födan
för mig att få tala är födan

Som ett oliv träds törstiga rötter
en mungos behov att kämpa mot kobran

Den som verkställer & hindrar
människans behova att tala


Gör björntjänsten bara
ett av djuren i dikten




Fri vers av Federico Romano
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-16 02:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter...bra
2013-01-16

  SatansSon VIP
Bra djurdikt.
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano