Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske de rätta...

Stark ljus, ständigt mörker innanför ögonlocken! Leende utåt, huvudet i stupstocken!

Försätter mig i situationer på egen hand, gång på gång! Tvingar in solljus med en spetsig tång!

Falska miner för att täcka reella intentioner, slippa instutioner! Inte rumsren, fel tankar sen barnsben!

Bländvita tänder, hårt knutna händer, hur fan skall man skilja på fiender och fränder?

Vet inte, bara att sänka blicken och fortsätta! De som inte backar kanske är de rätta?




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-16 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard