Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev av mig, och det blev som det blev..


väntar

Jag klagar på att dina svar kommer så sent
Så du slutar att svara helt
Ja jag vet att jag klagat förr
men har jag verkligen helt fel?

Har jag fått en dålig vana,
då jag förstör allt för mig själv?
Kanske har jag blivit besatt av smärtan
för så fort jag mår bra,
mår jag strax dåligt igen

Fan vad jag gnäller,
beter mig som en rutten kärring runt nittiotvå
kanske har du alltid varit seriös när du sagt tant "på skoj"
fast varför skulle du säga att du älskar mig då?

Jag har inte sett dig på tre dagar
känns som en evighet
nästa gång blir på lördag
men att vänta är det värsta jag vet

Svara på det jag skrivit
Har du inte vant dig vid att jag ofta är arg?
Imorgon är ju allt bra igen om du bara svarar nu
Det tär på mig och jag är så jävla egoistisk
men det är väl sån jag blivit







Bunden vers (Rim) av juliamaria
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-16 19:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det är en skönt skriven text, men:

du får klaga hur mycket du vill
det bör vara som du vill

att få svar, uppmärksamhet, bekräftelse,
att dina behov, önskningar, viljor, går i lås

bör vara det naturligaste
en självklarhet i er relation

om du så ibland, ofta, är arg
så är det så du bör va

dina känslor, dina explosioner
din passion

måst få utleva få, alltid,
oavsett vad

ty, egoistisk ej svärsord är
när det kommer från en tjejs själ

du vet bara om, hur det bör va
full fokus bör du ha

du är värd det
allt du vill

gudinna, som du är
dyrkan du bör få

2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria