Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt i Indien

Jag låg och läste min bok på vårt rum
Ovanför spelade de på sina instrument
Och så vackert de sjöng

Förlorade fokuset
Bokstäverna började dansa runt
Kanske hörde de också er musik

Vände ansiktet mot det öppna fönstret
Indiens vindar var som varma smekningar
Och doftade miljontals färgsprakande liv

Ovanför sjöng de sånger
Likt vindarna
svepte de värme över min hud


Vid midnatt öppnades dörren
Mannen jag älskade lade sig tätt intill
Hoppas vi ej störde dig, viskade han och log

likt vindarna och sången



Varmt
Färgsprakande med liv





Bunden vers av juliamaria
Läst 39 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-06 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria