Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur hon dansade

Hur hon dansade
Var som en berättelse
ej ord skulle förmå sig kunna uttala

Hon var som silke i en dröjande vind
Men hennes ansikte, hennes läppar så stilla
Ögonen vidöppna, vidstängda,
inuti berättelsen

Jag såg vad hon bar på
Hennes själ och hennes historia
Förstod
Vad hon försökt säga när hon talat

Hennes ryggtavla som skapade mönster
Hennes armar i silkesrörelser
Och mitt hjärta som gick sönder

Jag såg vad hon bar på
Hennes själ och hennes historia
Förstod
Hur missförstådd hon blivit

När hon dansade
Gick mitt hjärta sönder





Fri vers av juliamaria
Läst 55 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-06 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria