Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landa

finns inga fötter kvar att
nudda mark med

förankrad var ett minne blott

Ställ mig var som helst ja kommer
vara fin ha min bästa klänning på
ja kommer tro på dig och kärleken
bli rädd av illusion bli skygg
ja det är så det brukar gå
av korthus blir vi två ändå det blir
ju så trots allt ändå

ställ mig var som helst min vän

min fot den får du titta på
du tror mig inte för jag står
på tå

mitt fotvalv är en himmel vid

min fot den står den trampar
vilt

allvarligt du. Tror du på sånt
på en fotspecialist döpt
Börje Trist







Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2013-01-17 00:02



Bookmark and Share


  objekt3
fina små rim

vid och vilt var det bästa (nästan) rimmet

::

mitt fotvalv är en himmel vid

min fot den står den trampar
vilt
2013-01-17

  Stefan Albrektsson
Vilken resa jag togs iväg på av din text... Du har skrivit detta på ett sätt som gör att jag hör den talas - den är fylld med talets små glidningar och side-steps. Och den underbara "mitt fotvalv är en himmel..." är en hel roman.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP