Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän?

Ingen idé, du kommer inte in, sluta plinga på min förbannade dörr! Inget nytt, samma j...a sak har redan sagts av en likadan person förr!

Särdrag, individualitet, skit i det!

Håller mig här, i min vrå, ur synhåll! Vill inte höra, är det så j...a svårt att förstå? Dina resonemang är fan otäta som rostiga såll!

Noll koll!

Orkar du inte skräddar sy, uttjatad, så j...a långt från ny!

Allt jag begär är att du drar ut huvudet ur röven och ser mig på riktigt! När jag frågar, låtsas du inte utan svar uppriktigt!




Bunden vers (Rim) av deNeergaard
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-17 17:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tycker jag var häftig.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

deNeergaard
deNeergaard