Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dromedar

I Prag och Casablanca
man kände sig förskräckt
zefyros ifrån norr bar ingen frukt

Men på tivolit vi tanka
det södergöken väckt
på dromedar vi sökte öknens fukt




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 538 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-17 20:45



Bookmark and Share


  objekt3
jag tycker mkt om alla ord men inte hur rimorden känns ihop!
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander