Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlighet

Idag har jag känt dina ord krypa
under min hud.
Det kändes skönt.
Jag gick runt och mådde bra.
Som under hypnos berörde du mig och alla mina känslor och samtidigt så njöt jag av det.
Jag försökte leka lite ,
Retas,
Men jag kunde ju bara ge upp och ge mig helt
Till
Dig.
Jag vill
Mer än något annat
Få dig att känna dig lycklig
Få dig att känna dig uppskattad,
behövd,
viktig och riktig!
Jag kan aldrig hålla en hemlighet
Men idag är det så att
Du är min hemlighet.
Jag är din hemlighet.
Vi är våra hemliga beundrare.
Utan att du vet om det
Utan att jag vet om det
Men ändå vet vi
Allt
Och
lite mer...
Virrigt
Men så underbart...
Denna underbara hemlighet kan man njuta av länge,
Ta en liten bit i taget
Värmas då det är kallt
Kylas då det är varmt
Röras då det är stelt
Och bara må bra
Och njuta....




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-17 22:14



Bookmark and Share


  Rise Little One
En fin hemlighet ;)
2013-01-18

  Lars Hedlin
Så härligt underbart..kanske denna "Hemlighet" kan leda till något mycket gott ;)
2013-01-18

    ej medlem längre
fint..tycker om denna! *
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino