Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ord




Ännu en gång har jag fångat dig hur du
laser mina tankar
och jag rodnar inte
du kan mig utan och innan
utan att du ens rörde på mina läppar
eller min hand
utan att du ens
torkade mina tårar
eller
att du torkade ditt ansikte av all
vatten som sprutade ut ur min mun då du sa något roligt.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-18 19:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme och liv...kram
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino