Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17-01-2013 Torsdag.


Onda tider

Den onda dagen är närmare
än den någonsin varit.

Alla bara flummar omkring
i sina egna små tankar.

Rannsakningens natt kryper inpå oss.
Nu är det lätt att kväva våra skratt.

O broder blod, drag din längtan
ut till fälten där skörden vitnar.

Nu är ingen tid att klaga sig berusad
och låta tårarna späda den spillda mjölken.

När är den stora väntan över?




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 07:30



Bookmark and Share


  Malin Ringdahl
I väntan på Godot.
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP