Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Jag ligger kvar länge i varma sängen
Länge nog för att tankarna skall börja vandra till dig
Undrar var du är?
Är du varm?
Kall?
Hur skulle du reagera om jag kom till dig och kröp under tecken.
Du skulle värma mina kalla fötter.
Du skulle börja utforska min kropp
Naken
Varm
Jag skulle njuta av varje beröring och låta dig veta det.
Mina läppar skulle närma sig dina försiktigt.
Först skulle underläppen beröras och så skulle överläppen mötas och vi skulle stanna så en stund för att njuta av värmen av längtan ...
Sen skulle vi skilja läpparna åt för att titta på varandra för att se ordentligt om det är dröm eller verklighet.
Sen skulle vi låta läpparna mötas igen och denna gång skulle vi låta varma tungor träffas och det skulle vara en underbar första kyss.
Att komma på alla smaker och känslor och händer som inte vet vad de skall göra.
Jag tar din hand och sätter på min vänstra bröst.
Jag vill att du känner hur mitt hjärta hoppar av glädje
Jag vill att du skall klämma på mina bröst försiktigt och hårt och bestämt på en gång.
Att röra vid mina bröst, att kyssas under varma täcken en lång stund.
Kan tänka mig en stuga,
Brasa,
Snö ute och endast vi.
Våra kyssar och och kroppar som flätas samman, svettas, njuter, darrar, skrattar, skriker av extas
Och så kramas vi länge, länge och doftar på varandra .
Doften av njutning, känslor
Underbara lugnet
Och brasan som viskar långt in i natten...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-19 09:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart längtandes ...finns en värme som man berörs djupt av i denna..kram
2013-01-20

  Rise Little One
Mysig morgon...
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino