Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

doft av nyfallet regn

i din nacke doftar regnet
lockar hoppet att gro
natten inger frid

ögonspeglar
leendet jag glömt
trallandet i köket
vindspel klingar

din nya närvaro
en elektrifierad
upplaga av dig
uppgraderad

andas friskhet
harsyra om våren
din närvaro vaggar
rösten klingar

vi lever igen




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 508 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-19 12:42



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så livsbejakande
2013-01-28

  Lars Hedlin
Så vackert tycker om!
2013-01-20

    jaybird
Lockande titel med sagolik undertext. Tycker om varje rad.
2013-01-19

    ej medlem längre
Gillar!
2013-01-19

    ej medlem längre
Så mycket varm glädje och kärlek dina ord rymmer.
2013-01-19

  vargtass
Jättevackert skrivet!
2013-01-19

  L I V
En vardaglighet i all sin sköra skönhet. Jag älskar hur du genom orden förmedlar något som orden nästan inte kan beröra
Du målar med ord och jag...ja jag bara fascineras :)
2013-01-19

  Änglaögon
Hoppfullt vackert skrivet.
2013-01-19

    ej medlem längre
vacker i hopp och tröst..*
2013-01-19

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt, hoppfullt och harmoniskt...
2013-01-19

  Dufvenberg
Men vad glad jag blir av dessa rader!
Back on track!
Tjusigt.
2013-01-19

  SatansSon VIP
Hoppas hon blir helt återställd.
2013-01-19

    ej medlem längre
vackert, värmande och livbejakande ...
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP