Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lyssnar på rock

jag lyssnar på rock
jag lyssnar inte på rock
mina öron är bedövade
förlamade
förgiftade

av rock


när ska dom förbjuda oss
att spela rock?
slänger på transistorn
efter 1 sekunds betänketid
konstaterar jag att
rock,
har älskat mina öron
i all evighet

rock:

att blanda musiken har alltid
varit ett säkert kort
för lika mycket förstörelse
som
total tillfredställelse
att blanda
rätt paralleller

mina öron

har försökt med olika trix
att klara av en minut
transistorn är trasig
hur kommer det sig?

ironi behövs
för att återskapa
något
mer underbart

än bedövade öron




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-02-19 22:18



Bookmark and Share


    emeli
YOU ROCK ^^
jättebra dikt(:
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet