Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

Droppen på mitt fönsterglas
drar obevekligt med sig fler
på färden ner i det täta
glansdroppsdraperiet
Slingrar raskt med
allt större tyngd
och glider ut på
fönsterblecket
till ett sista
fritt fall



www.akeheed.se

 




Fri vers (Fri form) av Åke Heed VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP