Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovlystet grin

Soldater, vid det här laget
vet ni er egentliga mission,
´Specialoperation´
, som
blev till regelrätt invasion.
Att grannfolket, ert kära,
som ni nu säger er befria,
skjuts ihjäl och att städer
bombas, det märker ni väl?
Vem tjänar på massgravar
och att städer blir till ruin?
Jo, en maktgalen lögnare,
iklädd sitt rovlystna grin.



Ur "Över gränsen"
www.akeheed.se


 




Bunden vers (Rim) av Åke Heed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-21 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP