Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka mening

Alla är vi människor
som vill leva bra liv,
söka efter meningen,
inte bara tidsfördriv.
Några finner
gudar
i sitt behov av tröst,
vissa protesterar och
vill häva upp sin röst,
andra åker ut i världen
så långt de nu förmår.
Bara vi inte glömmer
hur våra vänner mår.




Bunden vers (Rim) av Åke Heed VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2023-05-21 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP