Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Under trädet

Ryggläge, i skuggan
av ett paraply av löv
och rödgröngula äpplen
som varsamt vaggas i
den svagaste av vindar.

Snart, kanhända nu,
faller något med en
dov duns i tjockgräset.
Då ska jag resa mig,
värdigt plocka upp,
ta ett friskt, saftigt bett.
Och bägge känner vi
att detta, detta är nog
meningen med livet.


Ur "Över gränsen"
www.akeheed.se




Fri vers (Prosapoesi) av Åke Heed VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-19 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP