Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan slå mig

Plötsligt kan det slå mig
att livet faktiskt är ändligt.
Tanken dyker upp mitt i
ett rökigt kotlettstekeri.
Eller nere på ömma knän
bland allt orensat ogräs.
Till och med under en
angenäm, värmande dusch.
Som om nu detta skulle
vara en omvälvande nyhet,
någon form av insikt som
ingen annan tänkt på.
Dessförinnan.


Ur "Över gränsen"
www.akeheed.se




Fri vers (Prosapoesi) av Åke Heed VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-05-16 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP