Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nära paradiset

Den svarta landsvägen
ringlar genom ett solgult
rapstäcke som breder ut sig
bortemot fjärran horisontlinje.
Ovan, på en djupblå himmel,
svävar rofyllda bomullstussar.
Jag stannar invid vägkanten;
allt andas tysthet i en tät
och sötfrisk sommardoft.
Närmare paradiset lär
jag nog aldrig komma.



Ur "Över gränsen"
www.akeheed.se




Fri vers (Prosapoesi) av Åke Heed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-19 08:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du kan t o m komma in i paradiset. Det du behöver göra är att tro på Jesus.
2023-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP