Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart fågel

 


En svart fågel,
svartare än sot,
stirrar skarpögt och
envetet uppifrån sin
knotiga, höga gren.
Jag stannar inte till,
går bara lugnt vidare
med stadig blick.
Ingen svart fågel
ska få sia kring
min morgondag.



Ur "Över gränsen"
www.akeheed.se




Fri vers (Fri form) av Åke Heed VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-05-21 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP