Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland alla ansikten

Mitt i vimlet av ansikten
skålar vi i immiga glas

Pratar om jobbet, fotbollen,
om någon vi känner. Då,
i skenet av fladdrande ljus,
lyser blänket i fuktiga ögon

Orden som söker bryta
sig loss, vacklar, skälver,
snubblar fram

Vi sitter där i en evighet,
utmattade, tömda,
mitt bland alla dessa
uppsluppna ansikten




www.akeheed.se




Fri vers (Fri form) av Åke Heed VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-12-28 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP