Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnklart

Tittar upp mot hösthimlens
många glimmande stjärnor
i dess olika formationer

De är väldigt långt borta
men känns ändå
varmt närvarande

Sakta anar jag
det framväxande ljusskimret
bakom alla stjärnorna

Som en avlägsen ljusridå
når Vintergatans sken
ända ner till mig

Bara för att
jag hade ro att stå kvar
en stund och titta upp

Bara för att
jag skulle få känna
en smak av oändligheten




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-19 19:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Åh så fin
2013-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson