Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cravings

 

Jag är mycket enkel;

iskall mjölk, stenbitsrom direkt ur burken, allt salt (även du)

spinnande katt på magen

elddoft, eldvärme, eldljud, eldtankar, eldsinne

-sstämning

 

Rött vin med varm man som ser

mig. Krispigt rena lakan. Sval kudde.

Måne sol stjärnor moln himmel

 

förälskelse passion, men hellre ändå

kärlek

den som kommer efter. Den stillsamma starka som ett varmt starkt bo i dina armar

tryggt

 

din lena tunga mot min, elektriskt, andedräkt

hjärtat pulserar starkt mot min högra handflata, levande

går inte komma från hela du - inifrån ut uppifrån ned doft sammets-

röst luden mage precis allt

som en handske, perfekt pusselbit vi envisas vända helt

tokigt. Det ordnar sig. Jag lovar allt ordnar sig när det är rätt och blir

perfekt.

 

sol mot ansikte, vågskvalp i bakgrund, småprat i trädgårds hänggunga lojt eftermiddagsljus, kallt

vitt vin. Doft av grill

eller

Hög klar luft isande kristaller snöknarr under sula, luften klibbar i näsan.

På rygg i snön - snöängel. Snö

faller som dun mot mitt ansikte. Och världen är helt

tyst.

eller

hög klar luft höst tjocka strumbyxor stickade tröjor glödande löv där jag går i svampskog. Ensam med min finska kniv jag fått

en vacker gåva

Förlora sig helt

i musik, forma något silverleraordgarnbilderdig - skapa av whatever. Tänka bolla nya idéer tänka behålla tänka förkasta. Diskutera.

 

36 minuter i morgons mörker barn snusar jämte, inte väcka honom än bara känna värme doft och vakna väldigt långsamt. Och just i detta nu, just detta veck i livet är den lilla pojken min konstant, ej kompromissbar

 för han är jag jag är han vi är ett. Vi är samma. Just här just nu.

 

Jag är mycket enkel.

 

 

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3